Mijn Eetstoornis en Ik

Een dag uit het leven van iemand met anorexia

In deze blog beschrijf ik hoe een zaterdag er voor mij uitzag zo'n twee jaar geleden. Een aantal van deze 'patronen' zijn helaas nog steeds hardnekkig aanwezig, maar gelukkig kan ik nu af en toe langer in bed blijven liggen, kan ik samen met anderen eten én ben ik het dwangmatige bewegen aan het afbouwen!

Lees meer »

Terugblik: Mijn groei in het afgelopen jaar

De laatste update van dit jaar. Het leek me een goed moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Een moment om stil te staan bij de groei die ik heb doormaakt. Ik heb namelijk écht het gevoel dat dit voor mij een belangrijk jaar is geweest. Het was een jaar vol met veel ups en downs, een jaar waarin ik heel veel kleine, maar voor mij ook heel grote en belangrijke stappen heb gezet.

Lees meer »

December

Ik heb meestal best wel moeite met de laatste maanden van het jaar. Ik ben geen winter-mens. Ik hou niet van kou. Ik kan de warmte van de zomer en het fijne gevoel dat de zonnestralen me geven soms dan ook écht missen. Ik vind het verschrikkelijk om me van top tot teen in te moeten pakken, zodat ik het niet koud heb.

Lees meer »