Anorexia bestaat niet is mijn eigen podcast, waarin ik (samen met anderen) het gesprek aan ga over eetstoornissen en alles daaromheen.

 


Hieronder nog een aantal podcasts waarin ik te gast ben geweest:

 

Social Work Future Proof: #10 Eetstoornissen

In deze Social Work Future Proof aflevering gaat Maja Rocak in gesprek met Shannon Blezer. Shannon is afgestudeerd bij Fontys Sociale Studies. Ze bespreken de toegevoegde waarde van de inzet van ervaringsdeskundigen in de complexe zorg die mensen met een eetstoornis nodig hebben. De oplossing …? Luister naar haar verhaal.

 

Drijfveren en dromen: Shannon Blezer

Oud-collega's Lianne Schütt en Jeanne Stroucken zijn dit keer in gesprek gegaan met Shannon Blezer. Shannon Blezer is ervaringsdeskundige bij het Levanto Ervaringsdeskundigen team. Wij kennen haar van het door haar geschreven boek Mijn eetstoornis en ik en  de inloop die ze  recent met collega LET'ers heeft opgezet: Just MEet.

 

Wat ik wou dat ik wist: "Hoe het is om anorexia te hebben"

In deze aflevering interview ik Shannon Blezer. Zij schreef een boek over haar ervaring met de eetstoornis anorexia nervosa. In de podcast vertelt ze hoe deze eetstoornis erin sloop, wat haar behandeling was en in hoeverre ze hersteld is. Ook heb ik haar de vragen kunnen stellen die jullie als luisteraars hebben ingestuurd.